Vi passer på dig

halvmarathon100Østjyllands Brandvæsens samarittere er højt kvalificeret samaritterer med baggrund i beredskabet. Vi varetager alle til daglig en vigtig beredskabsfunktion i det til enhver tid stående redningsberedskab. Samaritterne har som minimum en grunduddannelse (grunduddannelse indsats) inden for redningsberedskabet tillagt mere end 130 timers specialiseret førstehjælpsuddannelse.

Samaritter tjenesten har flere læger tilknyttet der superviserer, uddanner og deltager i tjenestens arbejde. Samaritterne er som udgangspunkt tilknyttet Østjyllands Brandvæsen, men da tjenesten uddanner samaritter fra hele Jylland er der også tilknyttet samarittere fra andre lokale beredskaber.

 

Samaritter tjenesten samarbejder med beredskaber i hele landet. Ved flere lejligheder har vi varetaget store opgaver og har trukket på samarittere fra alle egne af landet. Vi støtter ligeledes op ved samaritter opgaver udført af beredskabet andre steder i landet.

 

      Samaritterne indgår også i redningsberedskabet.

Samaritterne står 24/7 klar som en del af det danske beredskab ved krise og katastrofer. Samaritternes specielle uddannelse gør dem velegnet til at indgå i redningsberedskabets præhospitale indsats.

Samaritterne er helt præcist tjenestegørende ved Østjyllands Brandvæsen´s behandlingsplads som i samarbejde med Region Midtjyllands øvrige præhospitale beredskab indsættes ved krise og katastrofer med mange tilskadekomne.

Du kan klikke på de forskellige faneblade i toppen af siden for at få mere at vide om siden.

 

 

 

Cookie- og privatlivspolitik